Bezoek onze winkel en werkplaats in 's-Hertogenbosch Lees meer

Marloes, Roel & Marije

Brand identity

Marloes de Laat, Roel Vaessen (grafisch ontwerpers) & Marije Kuiper zijn verantwoordelijkheid voor de merk identiteit. Een belangrijke rol daarbij is weggelegd voor fotografie.

“Zoals wij zelf direct verkocht waren bij het zien van de rijke wereld van Cor Unum, vonden we het erg belangrijk dat dit gevoel ook zichtbaar werd in de grafische identiteit. In de fotografie staan naast de mooie producten ook de makers, designers en het ambacht centraal.’

De bevlogenheid van Lotte werkte aanstekelijk toen zij op een borrel vertelde dat ze zich aan het oriënteren was op een doorstart van Cor Unum. Wij wilden daarbij graag een bijdrage leveren door haar te helpen met de opzet van de basis van de grafische en communicatie middelen welke hiervoor nodig waren. Toen we binnenstapten in het kleine atelier aan de Aartshertogenlaan waren we direct verkocht.

Sinds 2010 maken wij de groei van het bedrijf, de collectie en van de mensen van dichtbij mee. De ontmoetingen zijn altijd bijzonder en inspirerend. Daarnaast blijven de producten en het ambacht enorm fijn materiaal om mee te werken. De shootdagen op locatie leveren ons altijd enorm veel energie, creativiteit en plezier op, we voelen ons echt onderdeel van de ’Cor Unum Family’! En intussen staan er ook aardig wat mooie producten en collectors items in onze huizen :)”

 

CU makers Marloes Marije Roel
L1090425
Menu
preloader