Bezoek onze winkel en werkplaats in 's-Hertogenbosch Lees meer

Joke de Vries

Cor Unum maakt  al 60 jaar min of meer deel uit van mijn leven. De laatste jaren maak ik er actief deel van uit. Ik ben begonnen met het vertegenwoordigen van Cor Unum op de Dutch Design in Eindhoven, een plant- en tuinbeurs en de jaarlijkse Open Dagen. Sinds ik niet meer werk ben ik één dag in de week aanwezig en houd ik mij bezig met de administratie. Ik heb 20 jaar de leiding gehad in een apotheek en dan is Cor Unum wel heel iets anders.  Het afgelopen jaar hebben Esther Scheepers en ik de organisatie van de Ontwerpwedstrijd overgenomen van Monique. Dat was een hele uitdaging maar met een fantastisch resultaat. Cor Unum betekent voor mij niet alleen één van hart, maar ook samen met mijn familie.

 

Menu
preloader